Företagsstädning Kristianstad

Lyngsjögruppen – vi erbjuder företagsstädning i Kristianstad

Kvalitativ företagsstädning

Varmt välkommen till Lyngsjögruppen. Vi är ett kompetent städföretag som med vårt breda tjänsteutbud vänder sig både till privatkunder och företagare i Skåne. Befinner du dig i Kristianstad och behöver hjälp med företagsstädning? Då har du kommit till rätt städföretag!

I vårt utbud finns även tjänster som till exempel hemstädning och kontorsstädning, som du kan läsa mer om under fliken tjänster. All städservice genomförs med kvalitet och noggrannhet och till rimliga priser.

Hemstädning

Vi rengör hela din boyta så att du blir nöjd. Vi lägger särskilt stor omsorg om kök, badrum och toaletter, samt tvättstuga och groventré. Anlita oss med jämna intervaller eller som ett engångsuppdrag. Rutavdraget gäller för alla privatkunder.

Kontorsstädning

En välstädad arbetsplats innebär ökad trivsel för personalen. Vi ser inte bara till att det blir snyggt och rent, vi har även ett särskilt fokus på att minimera förekomsten av bakterier och virus, för en mer hälsosam arbetsplats!

Nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är a och o för oss. För att kunden ska bli helt nöjd erbjuder vi ett kostnadsfritt möte, där vi gör upp hur vi ska kunna uppnå kundens önskemål på allra bästa sätt. Hör av dig redan idag för att boka in ett möte!

Vill ni veta mer?