Flyttstädning Kristianstad

Lyngsjögruppen –  flyttstädning Kristianstad

Mer än bara flyttstädning

Varmt välkommen till Lyngsjögruppen. Av oss kan du få hjälp med ett flertalet tjänster. Bland annat så vänder vi oss till alla som söker hjälp med flyttstädning i Kristianstad med omnejd. Vårt lag av medarbetare besitter en gedigen kompetens och erfarenhet.

I vårt utbud finns även tjänster som till exempel hemstädning och kontorsstädning, som du kan läsa mer om under fliken tjänster. All städservice genomförs med kvalitet och noggrannhet och till riktigt rimliga priser.

Flyttstädning Kristianstad

Rutavdrag

Vi städar hemma hos dig så att du blir nöjd! Vi lägger särskilt stor vikt vid kök, badrum och toaletter, samt tvättstuga och groventré. Anlita oss med jämna mellanrum eller som ett engångsuppdrag. Rutavdraget gäller för alla privatkunder.

Flyttstädning Kristianstad

Att städa när man ska flytta, det tar mycket tid och energi. Med vår hjälp slipper du bli helt slutkörd och kan ägna dig åt roligare saker än att utföra flyttstädning!

Nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är a och o för oss. För att kunden ska bli helt nöjd erbjuder vi ett kostnadsfritt möte, där vi gör upp hur vi ska kunna uppnå kundens önskemål på allra bästa sätt. Hör av dig redan idag för att boka in ett möte!

Vill ni veta mer?